Poliția Rutieră Olt are un șef nou. Vezi cine va conduce instituția în urma concursului de astăzi

2328

Ultima etapă a concursului pentru desemnarea persoanei care va conduce Poliția Rutieră Olt s-a încheiat. Câștigătorul postului scos la concurs de Inspectoratul General al Poliției a fost declarat Cristian Tița. Acesta a obținut, în urma probelor susținute, media 7,93.

Trei polițiști s-au înscris la concursul pentru șefia Poliției Rutiere Olt. Doi dintre ei, printre care și cel împuternicit să coordoneze activitatea instituției, sunt din județ, air cel de a-l treilea este angajat al IPJ Dolj. La ultima probă cea a interviului s-au prezentat doar oltenii. Cea mai mare medie a fost obținută de Cristian Tița. Acesta a avut media 7,93. Bogdan Voica a obținut, în cele din urmă, media 6,96.

Pe viitor, în fruntea Poliției Rutiere Olt va fi pentru patru ani Cristian Tița, el fiind declarat câștigătorul concursului.

Cristian Tița a fost numit la coordonarea Poliției Rutiere în octombrie anul trecut după ce titularul postului Cristian Bădița a fost numit în conducerea IPJ Olt.

Înainte de a fi numit, în interimat, la conducerea Biroului Rutier al Poliţiei Slatina, acesta a lucrat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.