Liceenii care au susținut Bac-ul au scăpat de emoții

183

Absolvenții de liceu care au susținut Bacalaureatul au scăpat, astăzi de emoții. EI au susținut proba la alegere, iar subiectele nu au părut să le fi pus probleme, indiferent de materia aleasă. Cu toții speră să obține note mari. În Olt, la această probă s-a înregistrat și prima excludere de la examen. Rezultatele inițiale se vor afișa luni, pe 8 iulie.

Astăzi s-a desfășurat ultima probă a examenului de Bacalaureat. Absolvenții care au susținut examenul au putut opta, la proba la alegere, din 13 discipline predate la clasă. Indiferent pentru care dintre materii au optat, subiectele nu li s-au părut grele. Majoritatea au ieșit cu zâmbetul pe buze din sala de examen ș speră să obțină o notă cât mai mare.

În Olt, Bacalaureatul s-a susținut în zece centre, iar de la ultima probă a examenului au absentat 64 dintre cei 2228 de liceeni înscriși. Ei au putut susține proba la una dintre cele 13 discipline predate în anii de liceu.

Ultima probă a examenului de maturitate a adus și primul incident. U*n candidat care a susținut examenul la centrul de la Liceul ,,A.I. Cuza ” Corabia a fost exclus după ce a fost descoperit cu telefonul mobil la el.