Șofer urmărit pe străzile din Drăgănești-Olt. Era băut bine și a refuzat prelevarea de mostre biologice

212

Un alt șofer oltean a fost dat de gol în fața oamenilor legii de mirosul de alcool și comportamentul suspect. Acesta a fost depistat aseară pe strada Dudești, din orașul Drăgănești-Olt, refuzând să oprească la semnalul polițiștilor, dar și să-i fie recoltate probe biologice după ce etilotestul a indicat un consum mare de alcool.

Polițiștii orașului Drăgănești-Olt au pornit aseară în urmărirea unui șofer pe străzile urbei. Autoturismul a fost oprit în pădurea Comăneasca, oamenii legii aflând imediat ce au dat ochii cu șoferul care era cauza fugii.

,,La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 46 de ani, din orașul Drăgănești-Olt. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat transportul la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.,, arată IPJ Olt.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale.