VIDEO/ A intrat în zi de Paște în casă peste o femeie din Orlea, a violat-o și tâlhărit-o

453

Astăzi, 7 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut un bărbat din comuna Orlea, cercetat pentru viol în formă agravată și tâlhărie calificată. Acesta a intrat aseară în casă peste o femeie din localitate cu handicap locomotor și i-a furat și banii.

O femeie de 40 de ani din comuna Orlea, județul Olt, a anunțat ieri poliția că a fost victima infracțiunii de viol. Oamenii legii l-au reținut pe autor.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Orlea, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei de 40 de ani, din aceeași localitate, iar prin întrebuințare de amenințări și acte de violență ar fi condus-o pe femeie într-una dintre camerele locuinței, unde ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței sale. De asemenea, bărbatul i-ar fi sustras femeii 1.350 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în forma agravată și tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.,, arată IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, astăzi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.