Imagini spectaculoase de pe circuitul din Voineasa, de la prima etapă a Campionatului Național de Motocross

196

Startul sezonul competițional 2024 de motocross s-a dat în acest week-end din județul Olt. Tineri piloți din toată țara s-au întrecut pe circuitul din inima Olteniei- Oltenia Racing Park, realizat pe lângă Balș, în satul Racovița al comunei Voineasa.

Deținătoare de circa doi ani al unei spectaculoase piste accesibile iubitorilor de motocross și enduro, sporturi off-road –  Oltenia Racing Park, comuna Voineasa a găzduit în perioada 29- 31 martie prima ediție a Campionatului Național de Motocross.  CNIR MX 2024 Etapa 1 – Oltenia Racing Park a fost organizat de către clubul Top Cross TCS Racing Park împreună cu Oltenia Racing Kids. La start s-au aliniat peste 150 de de concurenți din toată țara, cu vârste începând de la 5 ani, la clasele: 50 Jun Mari, Mici; Amatori MX1, MX2; Veterani 1, 2; Fete; 65cc; 85cc; MX2; MX125 2T; MX1.

În 2024, se vor desfășura șase etape naționale de motocros, două concursuri din Campionatul European pe circuitele din Zărnești și TCS Racing Park, o cupă la Merei și Campionatul pe Echipe de la Orheiul Bistritei.