O altă lovitură pentru PNL Olt: Primarul Daniel Tudor va fi candidatul PSD la Primăria Scornicești

517

Sub conducerea tandemului Știrbu- De Mezzo, se golește ,,barca,, PNL Olt. Încă un liberal de vază a decis să se alăture social-democraților. Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, cotat fără rival și la alegerile locale din iunie pentru un nou mandat, va candida din partea PSD.

Senatorul Liviu Voiculescu mai dă un ,,gol,, PNL: a reușit cooptarea primarului din Scornicești în echipa social-democrată.
,,Și Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești, spune NU conducerii PNL OltAcesta a luat decizia fermă de a se distanța de practicile subversive ale conducerii PNL Olt în ceea ce privește politicile locale. El critică această abordare care pare să ofere funcții politice doar pentru doi oameni, considerând-o dăunătoare și neproductivă pentru comunitate. În schimb, el subliniază importanța proiectelor reale și a unei abordări deschise și echilibrate în administrarea orașului.
Prin urmare, Daniel Tudor alege să fie candidatul PSD Olt, pentru primăria orașului Scornicești, pentru că își dorește să pună în aplicare programul de guvernare locală pentru care a primit votul de încredere din partea comunității.
În echipa sa va fi și Ionuț Pîrvu, președintele PSD Scornicești, care a demonstrat abilități administrative, necesare pentru îmbunătățirea procesului de modernizare a orașului.
Uniți pentru viitor, acești lideri pot reda Scorniceștiului șansa la o dezvoltare durabilă și echitabilă,, anunță PSD Olt.