Drumuri, șanțuri, podețe- Începe marea asfaltare la Brastavățu, ce vizează 18 străzi

329

Primarul comunei Brastavățu, Cici Oprea, le dă o veste mare locuitorilor, anunțând un amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere, ce va cuprinde nu numai asfaltarea carosabilului, ci și rigole și podețe la fiecare poartă. Fondurile au fost accesate prin programul ,,Anghel Salignyˮ.

Începe marea asfaltare la Brastavățu. Edilul localității anunță că de săptămâna viitoare vor fi demarate lucrările de asfaltare a patru străzi care dețin toată infrastructura îngropată (apă, canal, gaze) din satul Crușovu: str Matei Basarab, str Iasomiei, str Stadionului și str Burebista .

,,Lucrările fac partea din prima etapă a proiectului ”Modernizarea drumurilor în comuna Brastavățu” Acest proiect este finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” iar lucrările de asfaltarea vor fi efectuate pe 2,120 km. Este o investiție importantă ce va implica lucrări ample, atât la structura drumului, rigolelor cit și podețe de acces în proprietăți. Cetățenii care locuiesc pe străzile ce vor intra în proces de modernizare sunt rugați să elibereze spațiul din fața curților ˮ, a transmis primarul Cici Constantin Oprea.

Iar veștile privind reabilitarea infrastructurii rutiere nu se opresc aici. Lucrările vor continua pe 14 străzi din comună, după realizarea lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare: str Mircea cel Bătrân, str Grigore Antipa, str Mihai Eminescu, str Luceafărului, str Cetinei, str Inv Tudor Diaconu, str Mihai Viteazul, str Pr Culici Popescu, str Bujorului, str 1 Decembrie, str Eternității, str Oltului, str Cișmelei, str Tudor Vladimirescu.

,,Etapa a II-a din acest proiect reprezintă o investiție importantă pentru comună, iar în curând voi veni și cu alte vești bune pentru comunitatea noastră. Acest proiect l-am depus pe Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar valoarea lui este de 12.037. 659 lei.. Toate aceste investiții fac parte dintr-o listă cu proiecte implementate sau în curs de desfășurare, care urmăresc dezvoltarea comunei Brastavățuˮ, mai anunță edilul.