Altă comună din Olt cu bloc ANL. S-a semnat contractul de execuție

6988

Tot mai mulți tineri de la țară vor avea posibilitatea să stea la bloc. Cei care nu au propria locuință și nu au posibilități să-și construiască una, pot scăpa de ochii vigilenți ai socrilor și să se mute singuri într-o locuință închiriată  de la primărie. Prin ANL s-au finalizat ori se construiesc  blocuri de locuințe în mediul rural din județul Olt, următoarea comună cu bloc fiind Nicolae Titulescu.

Mai multe primării din județul Olt s-au gândit la posibilitate de a pune la dispoziția tinerilor din comună locuințe, solicitând Agenției Naționale a Locuinței construirea de blocuri în comunitățile lor. Printre acestea, și administrația comunei Nicolae Titulescu. Iar ANL a anunțat un nou proiect ce va fi implementat în județul Olt, în această comună.

,,Ionel Emanuel Oproiu, directorul general al ANL, a semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru cele 15 locuințe, ce vor fi construite în comuna Nicolae Titulescu. Valoare contractului este de 5.092.010 lei (TVA inclus), termenul pentru finalizare locuințelor  fiind de 16 luni de la emiterea ordinului de începere de către ANL. Proiectul se derulează prin programul de construcții locuințe pentru tineri , destinate închirierii.ˮ, a anunțat ieri ANL.

Blocul din comuna olteană va fi construit pe strada Parcului, nr. 3, totalizând 15 apartamente, 1 tronson, regim de înălțime P+2E+M.

Comuna Vișina este prima localitate rurală din județul Olt cu bloc ANL finalizat, construirea de astfel de locuințe fiind solicitată și de administrațiile din: Studina, Coteana, Brastavățu, Cungrea, Dobrosloveni, Găvănești, Grojdibodu, Obârșia, Perieți, Pleșoiu, Priseaca, Stoenești, Valea Mare, Vulpeni și Iancu Jianu.