Moț și Doldurea deschid lista candidaților PSD Olt pentru alegerile locale

841

Candidații PSD la primăriile de orașe și municipii din Olt sunt cunoscuți: Emil Stelian Moț la Slatina, Ion Doldurea la Caracal, Cătălin Rotea la Balș, Iulică Oane la Corabia, Nicușor Rada la Piatra Olt și Emanuel Enăchioaia la Potcoava. Cei doi edili de municipii au anunțat că vor să-și continue proiectele inițiate și aflate în diverse stadii, iar liderul PSD Olt, președintele Marius Oprescu, a confirmat că partidul îi investește cu încredere pe cei doi primari ca și pe ceilalți reprezentanți din fruntea orașelor din județ.

,,PSD Olt este în linie dreaptă în ceea ce privește stabilirea candidaților pentru alegerile locale. Când aceste nominalizări vor fi gata, le vom face publice. Ce vă pot spune până acum este că vom sprijini în continuare primarii noștri de orașe și municipii care considerăm că și-au dus la îndeplinire promisiunile făcute oamenilor.” a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

 „Dacă acum un an de zile, doi ani, spuneam că primul meu şi singurul mandat de primar’, acum vă spun cu certitudine că voi candida. Nu mi-a fost uşor să iau decizia, nici când am candidat prima dată şi nici acum, dar sunt foarte hotărât să candidez, pentru că proiectele pe care noi le avem în Caracal, în momentul acesta, sunt de 107 milioane euro, lucrări pe bani europeni sau naţionali. Sunt contractele semnate şi multe dintre ele sunt deja licitate şi vor începe chiar acum. …  Vom începe lucrările şi vom propune proiecte pentru ADR Oltenia de cel puţin 70 milioane euro.” a declarat Ion Doldurea, la finele săptămânii trecute în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Slatinei, Emil Stelian Moț a confirmat și el, tot săptămâna trecută, tot în cadrul unei conferințe de presă în care a prezentat bugetul pe acest an și proiectele pe care municipalitatea le are în derulare, că va veni în fața locuitorilor municipiului pentru a le cere votul.

,,Îi invit pe toți cei care doresc să intre în competiție să o facă și să avem o dezbatere pe proiecte” a afirmat primarul Emil Stelian Moț, edilul Slatinei.