Jandarmeria Olt, dotată cu o autospecială prevăzută cu facilități performante/ FOTO

90

O nouă autospecială a intrat în dotarea Jandarmeriei Olt, aceasta fiind prevăzută cu facilități performante, care asigură intervenția rapidă și eficientă a forțelor de ordine în cazul situațiilor de urgență. Autospeciala face parte din lotul de 51 de mașini achiziționate recent de Jandarmeria Română prin proiectul cu Banca Mondială.

De acum înainte, jandarmii olteni vor folosi în misiunile executate pe timpul situațiilor de urgență și o autospecială SSANGYONG MUSSO GRAND STYLE, care va consolida capacitățile de intervenție ale jandarmeriei

,,Vehiculul este prevăzut cu dotări performante, menite a asigura intervenția rapidă și eficientă a jandarmilor în cazul unor dezastre naturale. De asemenea, este echipat cu ecran de afișare a unor mesaje de avertizare a populației, camere cu termoviziune și echipament care să asigure accesul jandarmilor în zone impracticabile.  Autovehiculul face parte dintr-un lot de 51 de autospeciale achiziționate de Jandarmeria Română în cadrul unui proiect finanțat de Banca Mondială, valoarea totală a achiziției fiind de 12,88 milioane de leiˮ, explică cpt Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.