Arestat după ce a DAT FOC casei mamei din comuna Schitu

198

Un slătinean a ajuns în arestul după ce a incendiat locuința mamei sale, cu care se certase.

Duminică dimineața, supărat pe mama sa cu care se certase, un bărbat din Slatina a dat foc casei acesteia din comuna Schitu. El a fost reținut în aceeași zi sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind acuzat de distrugere.

,,Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul unor discuții contradictorii cu mama sa, ar fi incendiat locuința acesteia din comuna Schitu. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 28 ianuarie 2024, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.,, arată IPJ Olt.

În cursul zilei de ieri, 29 ianuarie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.