Utilajele de deszăpezire ale SDN Slatina au ieșit la treabă pe Drumul Expres. Strat de zăpadă de 2cm în Olt, de dimineață

375

A nins și peste Olt, iar utilajele de deszăpezire au ieșit încă de aseară la gtreabă pentru a împrăștia material antiderapant. SDN Slatina s-a asigurat că pe drumul de mare viteză nu se depune strat ori se formează polei, acționând preventive pe întreg parcursul nopții. În această dimineață, ANM anunța că la ora 8.00, la stațiile meteo Slatina și Caracal se înregistra strat de zăpadă de 2cm.

Circulație în condiții de iarnă pe drumurile Oltului. Recomandările IPJ | Realitatea Oltului

258 de utilaje și peste 2000 de tone de material antiderapant au fost folosite în ultimele 12 ore pe raza DRDP Craiova, anunță regional ace are în subordine și drumurile naționale din județul Olt. ,,Pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță, SDN-urile din subordinea DRDP Craiova au acționat permanent pe toate sectoarele de drum național din administrare. La această oră circulația rutieră se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă sub 1 cm. Nu sunt drumuri restricționate din cauza condițiilor meteo și se acționează în continuare.,, transmit drumarii.

Drumul de mare viteză, pe care se circulă între intrarea din Balș până la Colonești, a constituit o prioritate pentru Secția Drumuri Naționale Slatina.

Utilajele SDN Slatina au acționat cu material antiderapant pe DEx12 Craiova-Pitești, evitând astfel ca la temperaturi negative și precipitații să apară polei. Azi-noapte, utilajele au  patrulat pe toate tronsoanele de drum național din județul Olt, acționând pentru asigurarea circulației rutiere în siguranță.