Anul cultural începe în forță la Slatina. Bilete la teatru cu 50 și 60 de lei

278

Anul 2024 începe în forță la Slatina pentru iubitorii de teatru. Pe scena Centrului Cultural ˮEugen Ionescuˮ vor urca artiști îndrăgiți.

Noul an aduce în capitala Oltului  pentru iubitorii de teatru piese puse în scenă de actori profesioniști, dar și amatori. Spectacolele vor debuta la Slatina, la Centrul Cultural ˮEugen Ionescuˮ, pe 12 ianuarie, ora 19.00, cu piesa ,,Terapieˮ, regia Radu Gabriel. Vor urca pe scenă actorii: Maria Radu, Oleg Apostol și Luminița Bucur- o soție nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist, care vor dezvălui rețeta succesului unei căsnicii. Biletele pot fi procurate de la casieria centrului cultural de luni până vineri, între orele 13,00-18,00, la de 60 lei.

Pe 14 ianuarie, ora 19.00, actorii Dora Notarescu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda, după ce au bătut țara-n lung și-n lat cu textul lui Antoine de Saint-Exupery “Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari”, îi invite pe slătineni și nu numai  să-l descopere pe Nastratin. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Pe 20 ianuarie, ora 19.00, avem „O femeie împărțită la doi”, comedie care ne arată cât de încurcate sunt căile amorului. Distribuția: Ana Odagiu, Silviu Mircescu, Sergiu Costache, regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu. Prețul unui bilet este tot de 60 de lei.

Pe 2 februarie, ora 19.00, actorii Teatrului particular Brașov aduc la Slatina comedia ,,Vai de mine, ce-i cu ăștiaˮ, cu Dorina Roman și Marian Tret. Prețul unui bilet este de 50 lei.