FOTO/ CJ Olt a deschis sezonul Sărbătorilor. Primii colindători, întâmpinați cu daruri

785

Răsună administrația județului Olt de voci cristaline de colindători. Astăzi, Consiliul Județean a dat startul Sărbătorilor de Iarnă primind oaspeți care vestesc apropierea Nașterii Mântuitorului și magicului Crăciun

În această perioadă, una dintre cele mai frumoase din an, magia Sărbătorilor este creată și de colindele tradiționale. Printre instituțiile publice ce încurajează respectarea acestui obicei de către copii și primesc cete de colindători pentru a le ura angajaților se numără și administrația județului. Astăzi, la CJ Olt au răsunat primele voci cristaline de copii.

,,Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, ne-a trimis, astăzi, în dar, cete de colindători, care ne-au vestit Nașterea Domnului. Pentru bucuria pe care ne-au oferit-o și urările frumoase transmise, micuții au fost răsplătiți cu daruri dulci.

Deschidem oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și așteptăm, până pe 20 decembrie, la Consiliul Județean Olt, 3000 de copii care ne vor încânta cu glasurile și zâmbetele lor sincere.

Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea în continuarea tradiției colindului și păstrarea, în sufletele copiilor, magiei sărbătorilor de iarnă!ˮ, a transmis administrația județeană.

Colindătorii au fost întâmpinați astăzi chiar de către președintele Marius Oprescu și vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan. Printre cei care au venit să facă urări de sănătate, belșug și bucurie lângă bradul împodobit în holul instituției s-a numărat și ceată din Poboru, însoțită de primarul Iulian Bărăscu.