Angajații au închis ghișeele la Casa de Pensii și AJOFM Olt

636

Angajații Casei Județene de Pensii și cei ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olt au reluat protestele. Ghișeele celor două instituții au fost închise pentru cetățeni și vor fi redeschise abia după ce doleanțele protestatarilor vor fi satisfăcute de guvernanți.  Dacă la Casai de Pensii Olt angajații și-au reluat activitatea specifică după două ore de protest, fără a deschide ghișeele pentru public,  la AJOFM salariații sunt în grevă generală pe termen nelimitat. Nemulțumirile protestatarilor vizează atât nivelul de salarizare, cât și deficitul de personal care-i obligă la multe ore suplimentare.

Ghișeele Casei de Pensii Olt au rămas închise, astăzi,  după ce angajații au decis să intre în grevă. Decizia lor i-a luat prin surprindere pe oltenii care aveau probleme de rezolvat care și-au arătat nemulțumiți de situația creată.

Salariații le înțeleg supărarea dar susțin că sunt deciși să protesteze în continuare până când doleanțele lor vor fi satisfăcute. După două ore, aceștia și-au reluat sarcinile de serviciu, mai puțin cele de relații cu publicul, dar iau în calcul ca pe viitor să intre în grevă generală. Nemulțumirile lor vizează nivelul salarizării extrem de mic, dar și condițiile de muncă.

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt au întrat, tot de astăzi, în grevă generală, înghețând orice activitate. Ei sunt nemulțumiți de nivelul de salarizare, dar și de volumul mare de muncă, în condițiile unui deficit mare de personal.

Protestul angajaților din Casa de Pensii și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  din Olt va continua cel puțin până miercuri când reprezentanții sindicaliștilor vor avea o nouă rundă de negocieri cu cei ai Ministerului Muncii. Până atunci, cei care au probleme de rezolvat la ghișeele celor două instituții trebuie să le reprogrameze pentru a nu face drumul de pomană pentru că ghișeele rămân închise pentru public.