Bazinul de Înot Slatina DESCHIS în minivacanța 30 noiembrie- 3 decembrie, Clubul Nautic ÎNCHIS

93

Sărbătorile Sf Andrei și Ziua Națională a României vor aduce o nouă minivacanță. În această perioadă, Bazinul Didactic de Înot Slatina va fi deschis, anunță CSM, nu însă și Clubul Nautic și Agrement Plaja Olt.

Între 30 noiembrie- 3 decembrie nu se lucrează, românii având astfel parte de o nouă minivacanță cu ocazia sărbătorilor Sf. Andrei și Ziua Națională a României. Pentru cei care frecventează obiectivele de agrement ale administrației municipale, Clubul Sportiv Municipal, administratorul Clubului Nautic și de Agrement al Slatinei, precum și al Bazinului Didactic de Înot, a anunțat programul de funcționare:

Clubul Nautic al Slatinei își va relua programul normal pe 4 decembrie și oferă o gamă variată servicii:  fitness, închirieri – terenuri de tenis, volei, fotbal, minigolf, role, biciclete, ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Bazinului Didactic de Înot va fi închis apoi până după Anul Nou. Programul normal va fi reluat pe 3 ianuarie 2024. ,,În perioada 03.12.2023- 2.01.2024, Bazinul Didactic de Înot Slatina va fi închis pentru curățenia generală periodică ce va cuprinde operațiuni de spălare, igienizare și dezinfecție, conform normelor în vigoare. De miercuri, 3.01.2024 se va relua programul normal de lucru,, a anunțat directorul CSM Slatina, Mihaela Stana. Înscrierile pentru cursurile de inițiere din prima lună a anului viitor se vor achita pe 2 decembrie.