AȚI VĂZUT-O? Copilă de 14 ani din Deveselu, dată DISPĂRUTĂ

1822

UPDATE: Minora a fost GĂSITĂ

,,La data de 28 octombrie a.c., în urma activităților de căutare, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au identificat minora, în comuna Deveselu, județul Olt. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta fiind încredințată părinților săi.,, transmite IPJ Olt.

STIREA INIȚIALĂ, 27 OCTOMBRIE: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu care a plecat voluntar de la domiciliul și nu a mai revenit. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!

O femeie din comuna Deveselu a anunțat poliția cu privire la faptul că fiica sa a plecat de acasă ieri și nu s-a mai întors până seara. RODICA CRISTINACOPILESCU are 14 ani, iar cei care au văzut-o sau au informații despre ea sunt rugați să ia legătura cu familia ori oamenii legii.
Semnalmente: înălţime 1,60 metri, constituție corpolentă, ochi căprui, fără semne particulare.
La momentul plecării, minora purta o geacă de fâș, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de aceeași culoare, de asemenea purta un rucsac de piele, de culoare neagră.