Oltean reținut de poliția argeșeană pentru FURT de băutură dintr-un supermarket

219

Pentru că a luat băutură dintr-un supermarket din Pitești și a ,,uitat,, să plătească, un oltean a fost reținut de oamenii legii. Acesta și-a făcut cadou mai multe sticle de alcool, în valoare de 400 de lei.

Continuând cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au reținut ieri, 13 septembrie, un bărbat de 44 de ani, din comuna Bărăști, județul Olt. Potrivit oamenilor legii, furtul s-a produs la finele lunii august, olteanul lăcomindu-se la mai multe sticle.

„Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 29 august, bărbatul ar fi sustras, dintr-un supermarket din municipiul Pitești, băutură alcoolică în valoare de aproximativ 400 de lei.  După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.