Selecție la Slatina pentru viitori înotători de performanță la secția CSM de natație și pentatlon modern

221

Întrucât natația a devenit mult mai urmărită și apreciată la nivel național în ultimul timp grație performanțelor remarcabile ale sportivului David Popovici, în urma demersurilor a numeroși cetățeni ai Slatinei către primărie, în cadrul Clubului Sportiv Municipal a fost introdusă printre ramurile sportive și o secție de natație și pentatlon modern. Conducerea clubului a anunțat organizarea unei noi selecții în vederea înființării grupelor de performanță 6- 8 ani.

Cum la nivelul Slatinei administrația municipală deține un bazin didactic de înot și are posibilitatea organizării de competiții naționale sau internaționale pentru înot, în cadrul Clubului Sportiv Municipal funcționează din acest an și o secție de Natație și pentatlon modern. Pentru înființarea grupelor de performanță, conducerea CSM organizează o nouă selecție pe data de 8 septembrie.

,,Clubul Sportiv Municipal Slatina organizează selecție în vederea înființării grupelor de performanță înot, formate din copii născuți între anii 2015- 2018 (6- 8 ani). Înscrieri și informații- telefon: 0349.880110 ori la Bazinul Didactic de Înot, str. Crișan, nr 33B,, este anunțul clubului aflat în subordinea Primăriei Slatina.

Înotul sportiv ajută la formarea ca sportiv și ca om, animează și stimulează imaginația combinativă și gândirea creatoare, contribuie la formarea unei filosofii practice de viață și la menținerea și întărirea stării de sănătate. De asemenea, acest tip de activitate fizică este recomandat oricărei categorii de vârstă.

În cadrul CSM Slatina funcționează următoarele secții pe ramură de sport afiliate la federațiile sportive naționale: Atletism, Box, Handbal, Fotbal, Lupte, Karate, Tenis de masă, Judo, Fotbal tenis, Tenis, Natație și pentatlon modern, iar de curând municipalitatea a decis și înființarea secțiilor de teqball și kempo.