Bărbat din Olt, DECEDAT după ce a căzut de pe un pod, de la 3 m înălțime

2793

Un bărbat din județul Olt a fost azi victima unui accident de muncă petrecut în județul Vâlcea. Acesta a căzut de pe un pod, de la o înălțime de 3m și și-a spart capul de pietre.

Un accident de muncă petrecută în localitatea vîlceană Galicea are drept victimă un muncitor din județul Olt. Bărbatul de 56 de ani a căzut în această dimineață de pe un pod aflat DJ 678, în satul Cremenari.

„Este vorba de un bărbat de 56 de ani, din județul Olt, care în timp ce efectua lucrări la un pod, în localitate, ar fi căzut de la o înălțime de 3 metri, decedând. Echipajul medical care a ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, anunță IPJ Vâlcea.

Bărbatul  era angajat unei firme ce efectuează lucrări pe drumul județean. În momentul accidentului se afla singur pe pod, fiind găsit ulterior de către colegii care lucrau în zonă căzut pe o grămadă de pietre. Bărbatul s-a lovit la cap, impactul fiindu-i fatal.