CSM Slatina rămâne fără antrenor și jumătate dintre jucătoare după retrogradare

884

Echipa de handbal CSM Slatina riscă să se dezintegrează după retrogradarea în Divizia A. antrenorul Adrian chiruț și jumătate dintre jucătoare și-au anunțat plecarea de la echipă. Lor li se alătură și maseurul Marian Crăciun, adus de Adrian Chiruț. Anunțul a fost făcut de oficialii clubului chiar pe pagina de socializare a CSM Slatina.

CSM Slatina trece prin moment grele după ce echipa de handbal a retrogradat în Divizia A după șase ani petrecuți în Liga Florilor. Ca și cum nu ar fi fost suficientă ratarea obiectivului pentru acest sezon- de a continua pe prima scenă a handbalului feminine românesc, antrenorul Adrian Chiruț a decis să refuze oferta clubului slătinean de a continua să antreneze echipa și să o readucă  în Liga Națională.

Împreună cu tehnicianul sucevean va pleca și maseurul Marian Crăciun cu care a făcut echipă Adrian Chiruț.

Valul plecărilor de la echipa slătineană nu se oprește aici. Potrivit conducerii clubului, de la echipa de handbal și-au anunțat intenția de a părăsi echipa aproape jumătate dintre jucătoare.

Nu vor mai îmbrăca tricoul echipei slătinene: Rebeca Necula, Adina Cârligeanu, Andreea Chetraru, Natalia Striukova, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Viktoriya Tymoshenkova. Practic cele mai valoroase jucătoare ale CSM Slatina. O parte dintre aceste jucătoare au semnat deja contract cu echipe din Liga Națională.