Bătaie, soldată cu spitalizare, la Scornicești. Cinci tineri au căsăpit trei muncitori care dirijau traficul

2850
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: arhivă

S-a lăsat cu bătaie ieri după-amiază la Mărgineni-Slobozia, un sat ce aparține de orașul Scornicești. Protagoniști au fost cinci bărbați, care au bătut trei muncitori care dirijau traficul la lucrările de canalizare. Doi dintre cei agresați au ajuns  la spital.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale, după un scandal izbucnit ieri la Scornicești. Trei persoane au fost bătute în satul Mărgineni-Slobozia.

,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 54 de ani, și un tânăr, în vârstă de 19 ani, toți din comuna Verguleasa, ar fi fost agresați fizic de către cinci tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, toți din localitatea Mărgineni-Slobozia. În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.