4 asini și 2 cai UCIȘI și aruncați pe câmp la Radomirești. Poliția caută autorii

473

Cadavrele a șase animale au fost descoperite pe un câmp din afara localității Radomirești, sat Crăciunei. Polițiștii au demarat cercetările pentru a afla cine se face vinovat de această faptă crudă.

Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța a postat pe o rețea de socializare sâmbătă imagini cu mai multe animale  ce ar fi fost ucise și abandonate pe extravilanul comunei Radomirești. Polițiștii au demarat cercetări.

,,La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi ucis 6 animale, respectiv 4 asini și 2 cabaline, iar cadavrele acestora le-ar fi abandonat pe extravilanul comunei Radomirești. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale. ,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Dacă vor fi identificați, autorii riscă pentru fapta lor crudă închisoare de la 2 la 7 ani.