Tânărul decedat din Studina, cu doi copii orfani și de mamă, era caporal la Batalionul 1 Instrucție Olt. MApN face apel pentru ajutor oferit familiei

1066

După ce în urmă cu aproape doi ani și jumătate, în apropierea Crăciunului, doi copii au rămas orfani de mamă, aceasta decedând la nașterea celui mic în ambulanța ce o transporta spre Spitalul Craiova, și tatăl lor s-a stins duminică, 23 aprilie, în urma unui infarct. Vecinii au lansat un apel pentru a strânge bani de înmormântare. Cum tânărul era militar, și MApN a transmis un mesaj de condoleanțe și a lansat un apel pentru cei care doresc să ajute familia greu încercată.

Copiii mamei din Studina decedată la naștere acum doi ani, rămași orfani și de tată- acesta a făcut infarct. Vecinii strâng bani de înmormântare | Realitatea Oltului

Ionuț Alfred Țoncu, tată a doi copii minori, s-a urcat la Ceruri alături de soția sa, lăsându-și micuții orfani de ambii părinți. Avea doar 35 de ani și a pierit în urma unui infarct. Dacă vecinii au lansat un apel pentru cei care doresc să ajute astfel încât tânărul să aibă parte de ritualul creștinesc, un alt apel vine din partea Ministerului Apărării Naționale, tânărul din Studina fiind militar.

,,O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau! Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.

Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.

Rămas bun, camarade!,, a transmit ieri MApN.

Copiii mamei din Studina decedată la naștere acum doi ani, rămași orfani și de tată- acesta a făcut infarct. Vecinii strâng bani de înmormântare | Realitatea Oltului

În decembrie 2020, mama copiilor, Cristina, a decedat la vârsta de 29 de ani, la nașterea celui de-al doilea băiețel. Tânăra a născut la Spitalul Caracal, iar la câteva a început să se simtă rău. A făcut hemoragie, iar noaptea a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au făcut tot posibiliul să-i salveze viața, însă femeia a decedat dimineaţa, în timp ce era trasferată cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Craiova. Răpusă de durere, familia a acuzat atunci culpă medical.

Detalii despre caz, în știrea Realitatea Oltului:

Dramă. A murit la scurt timp după ce a născut | Realitatea Oltului