Amenzi și bani confiscați în Olt de la patroni pentru neutilizarea aparatelor de marcat electronice

117

Patroni din Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca, în special din sectorul agricol, au fost controlați de către polițiști cu privire la utilizarea aparatelor de marcat electronice. Oamenii legii au dat 10 amenzi și au confiscat și bani.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au desfășurat în perioada 11-14 martie acțiuni preventiv-reactive pentru depistarea operatorilor economici care nu respectă legislația privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice, fiind vizați în special operatorii economici din sectorul agricol.

,,În cadrul acțiunilor au fost controlați 39 de operatori economici care își desfășoară activitățile în localitățile: Slatina, Piatra-Olt, Drăgănești-Olt, Curtișoara, Găneasa și Priseaca. În cadrul controalelor, pentru nerespectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au aplicat operatorilor economici 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 37.500 de lei, fiind confiscați și 3.250 de lei.,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.