Strigăt de ajutor: şeful Postului de Poliţie Dăneasa are nevoie de sprijinul semenilor în lupta cu o boală grea

1361

Tatăl a două fetițe, un polițist oltean are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge o boală cruntă, tratamentul fiind foarte scump. Familia a lansat un apel pe o rețewa de socializare, singura speranță a bărbatului în vârstă de 33 de ani fiind un tratament care costă 30.000 lunar.

Ionuţ Daniel Firescu, şef al Postului de Poliţie Dăneasa, trece prin momente dificile. De mai bine de un an, luptă cu o formă agresivă de cancer osos. După tratamente în Turcia, sedinţe de radioterapie şi chimioterapie la Clinica Sf. Nectarie din Craiova, trebuie să urmeze un tratament alternativ până la remisia bolii, TAZVERIK, ale cărui costuri lunar se ridică la 30.000 de euro. Cum costurile tratamentului sunt peste puterea financiară a familiei, mama acestuia, Mariana Roşu, secretară la Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina, a lansat un apel pe facebook în care solicit sprijinul oamenilor cu suflet mare.

,,Va implor ajutati-ne! Ajutati un tanar de 33 de ani din Olt, Firescu Ionut-Daniel, un bun si apreciat politist, tata a doua minuni de fetite care vrea sa traiasca.

Ieri am aflat ca dupa un an de chin si suferinta, dupa 15 sedinte de radioterapie si dupa cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 sedinte, care l-au secat fizic si psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz, ramanad ca singura alternativa tratamentul tintit pana la remisia bolii, flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite.

Va rugam sa distribuiti mesajul nostru catre fundatii de ajutor umanitar pentru a salva si darui sanatatea unicului meu fiu care nu cere nimic altceva decat sansa de a trai. In speranta ca exista minuni si imposibilul poate deveni posibil, va multumesc din suflet!,, este mesajul mamei polițistului.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, numele titularului Firescu Ionuţ-Daniel.