S-a oprit apa la Slatina, în zona Piața Gării

72

Slătinenii care locuiesc în zona Piața Gării au rămas fără apă din cauza unei avarii. Compania de Apă Olt transmite că furnizarea va fi reluată după ora 19.00.

,,Din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apă care se execută în zona Piața Gării, a fost afectată conducta veche de alimentare cu apă. Din acest motiv, alimentarea cu apă este oprită în zona Piață Gării până la ora 19.00. Compania de Apă Olt desfășoară lucrări de investiții în această zonă, la fel ca pe alte 100 de străzi din municipiul Slatina, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”. Întreruperea alimentării cu apă nu a fost anunțată mai devreme pentru că este o intervenție de urgență. Echipa din teren face eforturi pentru ca timpul de intervenție să fie redus și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat cât mai repede,, anunță CAO.
Operatorul îi atenționează pe consumatorii afectați că pe tot parcursul zilei, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor, în blocurile din zonă pot să apară modificări ale turbidității apei.