Bărbatul din Cârlogani care a ucis patru câini a ajuns în Arestul IPJ Olt

155

Fostul tehnician veterinar care pe data de 20 februarie a ucis patru câini a fost reținut ieri. Bărbatul va ajunge azi în fața instanței, care va decide dacă va fi sau nu cercetat în stare de arest preventiv.

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Cârlogani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Oamenii legii au stabilit că acesta ar fi ucis prin acte de violență patru câini de rasă comună. Fost tehnician veterinar, bărbatul a ajuns ieri în arest.

,,În urma probatoriului administrat, la data de 22 februarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 23 februarie a.c. să fie prezentat parchetului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbat din Cârlogani, cercetat penal pentru UCIDEREA a patru câini | Realitatea Oltului