Bora: Dacă sacrificiul meu salvează echipa atunci se merită

301

Victorina Bora a acceptat să-și rezilieze contractul cu CSM Slatina pe cale amiabilă cu speranța că acest lucru va reprezenta un șoc pentru echipă. Ea a declarat că este convinsă că fetele vor ieși, n scurt timp, din pasa proastă.

,,Sunt un om care își asumă ce face. Mi-am asumat tot ce s-a întâmplat la echipă și sper că plecarea mea să fie un șoc care să determine echipa să abordeze cu seriozitate toate meciurile viitoare. Vor apărea, sunt sigură, și victoriile mult dorite. Urmează, în scurt timp, meciurile mai ușoare pe care echipa le poate câștiga. Ca de fiecare dată când totul merge bine meritul este al tuturor, iar când situația este proastă de vină este și antrenorul.

Plec de la Slatina convinsă că mi-am făcut datoria față de echipă. Victorina Bora nu a rămas la CSM Slatina pentru bani  acest lucru se știe. Victorina Bora a renunțat la Națională pentru CSM Slatina convinsă că putem, împreună cu conducerea, să trecem echipa peste perioada dificilă creată după plecarea Lorenei Ostase și nu numai. Practic, în vară, am rămas fără axul central și  nu am pus nimic în loc. Nimic de valoare.

Aceste fete au valoare, dar sunt doar niște copile. Trebuie să avem grijă cum le creștem și să le creștem frumos așa cum am făcut-o și cu celelalte. Eu asta am încercat să fac în cei 7 ani la conducerea acestei echipe pe care am dus-o pe prima scenă: am crescut jucătoare și le-am promovat. Nu doar Lixăndroiu va merge la Națională pe viitor, ci și Necula.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost lângă echipă, suporterilor și băieților din galerie. Vor avea întotdeauna un loc aparte în inima mea!” a declarat Victorina Bora pentru Realitatea Oltului, la scurt timp după despărțirea de CSM Slatina.

Victorina Bora este antrenoarea care a promovat echipa de handbal feminin CSM Slatina în Liga Florilor și a renunțat, anul trecut, la Naționala de Tineret U19 pentru a se dedica echipei slătinene, conștientă că înlocuirea jucătoarelor care au părăsit echipa în vară reprezintă o mare provocare.

Bora a declarat că, momentan, nu are nicio ofertă de la alte echipe, dar a recunoscut că din vară a avut mai multe solicitări de a antrena pe care le-a refuzat pentru a duce mai departe echipa sa de suflet: CSM Slatina.