Înfrângere meritată, joc util pentru fotbaliștii de la CSM Slatina

109

CSM Slatina a dat piept cu CS Universitatea Craiova în el de-al doilea amical. Meciul s-a disputat ieri, în Bănie, și a fost câștigat de echipa craioveană cu 5-0. Deși din punct de vedere tactic, jucătorii lui Dan Oprescu nu prea au demonstrat ceva, jocul a fost unui util din punct de vedere fizic.

Meciul dintre CSM Slatina și CS Universitatea Craiova fost un prilej bun pentru jucătorii slătineni de a da piept cu una dintre echipele cu pretenții din primul eșalon fotbalistic, chiar dacă gruparea pregătită de Daniel Oprescu este abia la începutul amicalelor iernii, iar primul unsprezece este departe de a se contura.

La capătul unui joc în care fotbaliștii slătineni nu prea s-au apropiat de poarta echipei din Bănie, jucătorii formației gazdă s-au impus cu 5-0, prin golurile marcate de Jovan Marcovic (min. 2, 20), George Cîmpanu (min.30), Alexandru Mateiu (penalty- min. 40) şi Elvir Coljic (min. 48).
Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a folosit aproape tot lotul, cu excepția jucătorilor Hagiu, Palade şi a celor doi portari, Velcu și Preduț. Tehnicianul divizionarei secunde a trimis pe teren formule diferite de start în cele două reprize, iar la final, în ciuda rezultatului, acesta s-a arătat mulțumit în primul rând de modul în care jucătorii săi s-au angrenat la efort.
„Într-adevăr, am întâlnit o echipă cu pretenții, cu un nivel de pregătire avansat, sunt în plin campionat, au alt ritm de joc, era normal să fim depășiţi la toate capitolele. Nu are rost să vorbim despre aceste diferențe. Pentru noi a fost al doilea joc de pregătire, de fapt am putea spune chiar că a fost primul, având în vedere că cel cu Minerul Costești s-a jucat pe un teren plin de apă. Dar, a fost o bună oportunitate de a face un antrenament fizic foarte bun”, a precizat Oprescu, după jocul de pregătire cu CS Universitatea Craiova.
CSM Slatina continuă seria meciurilor amicale. Echipa antrenată de Dan Oprescu va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, CSM Cetate Turnu Măgurele.
Iată jucătorii pe cae tehnicienii celor două echipe i-au trimis în teren în acest amical:
CSM Slatina (prima repriză): Ionuţ Pop, Mitran, Smirnov, Gherghe, Pisăru, Andrei Traşcu, Dorin Toma, George Leaţă, David Oprescu, Cătălin Doman, Mykhaylo Plokhotnyuk.
CSM Slatina (a doua repriză): Alexandru Silveanu, Abel Stan, Sălcianu, Manea, Alexandru Dinu, Anghelina, Şerban, Constantin Radu, Ciocâlteu, Luis Niţu, Neicu.
CSU Craiova: Popescu, Papp, Gjoko Zajkov, Creţu, Ante Roguljic, Marian Danciu, Jovan Marković, Basilio Ndong, Alexandru Mateiu, George Cîmpanu. Au mai jucat: Mitrea, Koljic, Hanca, Vînă, Sala, Badelj, K. Tomasec.