Analize medicale GRATUITE pentru caracalenii cu venituri sub 1524 lei/membru. Înscrierea, la primărie

44

Primăria Caracal a lansat un apel pentru cetățenii cu venituri reduse care doresc să-și facă gratuit analize medicale. Serviciul este oferit printr-un proiect derulat cu fonduri europene și vizează mai multe specializări.

Pentru că sănătatea este importantă pentru fiecare dintre noi și, din păcate, există numeroase persoane care nu-și permit să suporte costurile unor investigații medicale, Primăria Caracal vine în întâmpinarea cetățenilor cu venituri reduse și le oferă posibilitatea de a beneficia de mai multe tipuri de analize gratuit. Administrația municipală a lansat un apel în acest sens pentru cei interesați.
,,Eşti din Caracal şi ai venituri de maxim 1524 lei/membru de familie? Poți beneficia de analize medicale gratuite printr-un Proiect co-Finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Specializările medicale vizate pentru femei și bărbați sunt: cardiologie, pneumologie, medicină internă și diabet. Totodată, femeile pot beneficia de analize gratuite la obstetrică-ginecologie, endocrinologie, radiologie (mamografie).,, anunță Primăria Caracal.
Înscrierile se pot face la sesiul Primăriei Caracal – Serviciul de Programare, Strategii de Dezvoltare. Informații suplimentare: 0753/465.875, de luni până joi între orele 08.00-16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.