Un pescar a murit în Olt. Scafandri și drone îl caută pe al doilea

4203

Echipe de salvatori din două județe caută un pescar dispărut vineri pe râul Olt, după ce prietenul său a fost găsit decedat. În timpul misiunii sunt utilizate drone și echipe de scafandri. Căutările se fac în imediata apropiere a râului Olt, în zona localităților Bradu – Scoreiu.

În această dimineață au fost reluate căutările pe râul Olt pentru găsirea pescarului dispărut vineri. Acesta a plecat la pescuit cu un prieten, găsit decedat.

„Soția unuia dintre bărbați a sesizat prin apel 112 faptul că, soțul acesteia împreună cu un prieten ar fi plecat ieri la pescuit, însă încă din după-masa zilei de ieri cei doi sibieni nu mai pot fi contactați telefonic, iar aseară nu s-au cazat la pensiunea la care aveau rezervare. Bărbații au 37 și respectiv 42 de ani, sunt din municipiul Sibiu. ÎUnul dintre bărbați (cel în vârstă de 42 de ani) a fost găsit pe râu, din păcate decedat”, a informat Poliția Sibiu.

La fața locului sunt cinci scafandri de la ISU Sibiu și ISU Hunedoara, două bărci,11 pompieri militari și un echipaj SMURD. De asemenea o echipă din cadrul Salvamont Sibiu s-a alăturat căutărilor, utilizând drone.