Primarul Cărămizaru, ales de colegii liberali președintele Ligii Aleșilor Locali Olt

787

Câteva sute de aleși locali liberali din județul Olt s-au întâlnit vineri cu conducerea partidului, reprezentată de către președintele Liviu Voiculescu- senator de Olt, vicepreședintele PNL Gigel Știrbu- deputat de Olt și prefectul de Olt Florin Homorean. Primari, viceprimari, consilieri județeni și locali l-au ales ca președinte al ligii lor la nivel județean pe Nicolae Cărămizaru, primar al comunei Morunglav.

Aflat la primul mandat de edil, stimat în rândul foștilor și actualilor colegi, dar și în sânul comunității de unde-și trage rădăcinile- Morunglav, Nicolae Cărămizaru a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt. Colegii liberali care sunt primari, viceprimari, consilieri județeni și locali și-au dat girul să fie reprezentați de către primarul Cărămizaru, ani buni fost șef al Poliției Rutiere din cadrul Municipiului Slatina.

La întâlnirea PNL Olt de vineri au participat circa 400 de aleși locali din județ.

Președintele Liviu Voiculescu i-a asigurat că se va implica în continuare în sprijinirea proiectelor locale.

,,Le-am mulțumit aleșilor locali și funcționarilor din administrația locală pentru dăruirea cu care s-au implicat în realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților. Acționăm în echipă și atragem atât fonduri naționale, cât și fonduri europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități . Aleșii locali sunt importanți pentru că ei sunt în prima linie a rezolvării problemelor cetățenilor, de aici trebuie să vină ideile, soluțiile, proiectele, pentru îmbunătățirea vieților cetățenilor din comunitățile pe care le reprezentăm.  Le-am mulțumit colegilor mei din administrația locală pentru că au administrat foarte bine comunitățile pe care le reprezintă, într-o perioadă grea, dominată de pandemie, război și criza prețurilor.  Din păcate, comunitățile noastre, la fel ca multe altele din România, nu au încă resursele necesare, pentru a-și duce la îndeplinire toate obiectivele, dar am demonstrat nu de puține ori că din puțin am făcut mult. Primarii PNL sunt exemple de bune practici în județul Olt în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.,, a declarat președintele Voiculescu.

Și vicepreședintele PNL, deputatul de Olt Gigel Știrbu a ținut să-l felicite pe Nicolae Cărămizaru și să-i asigure pe aleși că se va implica pentru atragerea de fonduri în vederea dezvoltării comunităților pe care le reprezintă.

,,Doresc să îi transmit mult success domnului primar Nicolae Cărămizaru pentru alegerea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt și multe reușite noului birou județean care este alcătuit din primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ideile, inițiativele și implicarea sunt cuvintele cheie care îi definește pe cei aproape 400 de aleși locali din județul Olt, alături de care am participat la acest eveniment. Interesele cetățenilor sunt mai presus de orice. Comunitățile din județul Olt au nevoie în această perioadă grea de susține și de ajutor, totodată de realizarea proiectelor cu mult interes și dedicare. Alături de noua echipă și de acest “aer modern”, sunt convins că atât cu ajutorul fondurilor locale dar și al celor europene, vom ajuta la extinderea și actualizarea fiecărei localități.,, a transmis deputatul Știrbu.