Mesajul deputatului Adrian Chesnoiu pentru olteni, de Sf Nicolae

61

Astăzi, creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Nicolae, Moșul cel Bun care le aduce daruri în ghetuțe copiilor cuminți, prilej de sărbătoare pentru orice creștin, fie că își serbează onomastica, fie că dorește să le ofere celor dragi cadouri. Un mesaj pentru olteni, în zi de mare sărbătoare creștină, este transmis de către deputatul de Olt Adrian Chesnoiu:

,,Prima şi cea mai aşteptată noapte din seria sărbătorilor de iarnă, Sfântul Nicolae, ne readuce bucuria copilăriei. Moş Nicolae umple ghetuțele așezate timid la fereastră de micuții din fiecare casă de români. Retrăim cu toții emoția serilor în care priveam cu sfială spre fereastră în speranța că vom descoperi personajul misterios care an de an ne umple bocancii cu dulciuri și lasă nuielușa drept “recompensă” pentru copiii neastâmpărați.

Indiferent de vârstă, sărbătoarea Moșului Nicolae ne cuprinde sufletele de bucurie și ne aduce mai aproape sentimentul de acasă și de reîntregire a familei după care tânjim la fiecare final de an.
Bucuria este dublă pentru cei care își serbează ziua onomastică. Lor, în mod special, le urez un sincer și călduros La Mulți Ani și să aibă parte de ocrotire din partea Sfântului a cărui nume îl poartă!,,