Pădurea Strehareți, monitorizată video

64

Administrația slătineană a decis, după reabilitarea Pădurii Strehareți, monitorizarea video a zonei. Acest lucru se va face cu ajutorul unui sistem alcătuit din 25 de camere de luat vederi. Investiția va fi susținută financiar de la bugetul local.

În cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, aleșii slătineni au aprobat un proiect de hotărâre ce prevede alocarea a aproximativ un milion de lei pentru achiziționarea unui sistem video de supraveghere a Pădurii Strehareți, modernizată în această vară. Sistemul va cuprinde un număr de 25 de camere de luat vederi moderne, a sistemului de comunicații și transmitere date,  introducerea unei rețele de fibră optică, dar și un dispecerat.

Camerele video vor oferi imagini atât din timpul zile, cât și din cel al nopți, 24 de ore din 24 pe tot parcursul anului, imaginile urmând a fi înregistrate și stocate pentru trei săptămâni.

În această vară, în Pădurea Strehareți, municipalitatea a efectuat o srie de lucrări de modernizare și de construire a unor piste pentru biciclete și alergare.