De 1 Decembrie, inaugurare patinoar, parada militarilor români și americani, Târg de Crăciun și spectacol folcloric la Caracal

545
Foto: amenajare patinoar

Municipiul Caracal dă mâine, 1 Decembrie, startul Sărbătorilor de Iarnă odată cu serbarea Zilei Naționale a României. Pe lângă parada la care vor participa și militarii americani de la Baza NATO Deveselu, se va inaugura patinoarul artificial și se va deschide cu muzică Târgul de Crăciun.

Patinoar artificial deschis de Sărbători la Caracal. Va funcționa și în restul anului | Realitatea Oltului

Cel de-al doilea municipiu al Oltului va intra în atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă mâine. Magia perioadei sfârșitului de an va fi create prin deschiderea iluminatului festiv, a Târgului de Crăciun și inaugurarea unui patinoar artificial. Nu va lipsi spiritul patriotic, în cadrul manifestării dedicate Zilei Naționale fiind organizată o paradă. Ziua se va încheia cu muzică și voie bună.

,,Mâine, 1 decembrie, Ziua Națională a României, se cuvine să fie sărbătorită de noi toți cu respect pentru înaintași dar și cu speranța în generațiile care vin și vor duce mai departe mesajul de unitate al românilor. Anul acesta ne vom bucura de o paradă cu tehnică militară organizată de detașamentele române din Caracal și cele americane dislocate la baza militară Deveselu. Prima parte a zilei o vom dedica sărbătoririi Marii Uniri în timp ce a doua parte a zilei este dedicată deschiderii oficiale a sezonului sărbătorilor de iarnă prin aprinderea luminilor în bradul de Crăciun din Piața Victoriei.,, a anunțat Primăria Caracal.

Programul zilei: