Social-democrații din Scornicești și-au ales un nou președinte

57

Alegerile din sânul organizațiilor PSD Olt au continuat cu Conferința Organizației orășenești Scornicești. Social-democrații din orașul de pe Plapcea și-au ales conducere nouă.

Conferința de alegeri în cadrul Organizației PSD Scornciești s-a derulat în prezența: președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, senatorul Siminica Mirea, Corina Sulger- președinta OFSD Olt, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu și Emil Albota, subprefectul Cosmin Floreanu și Emil Marinescu, președinte OPSD Olt.
Social-democrații scorniceșteni și-au ales un nou președinte, în persoana lui Valentin Ionut Pîrvu, consilier local PSD.
Prezent la alegeri, deputatul PSD de Olt Marius Iancu a ținută să-și declare convingerea că obiectivul ca orașul Scornicești să aibă primar PSD se va îndeplini.
,,Îi mulțumesc și îl felicit pe fostul președinte Cătălin Ușurelu pentru toată munca depusă în acești ani, pentru că a fost un bun coleg de campanii electorale pentru noi toți și un bun prieten. De aceea, vom continua împreună pentru ca orașul Scornicești să aibă primar PSD!
Îl felicit pe Ionuț și îi urez mult succes! Are experiență în mediul de afaceri, în administrație, are viziune pentru dezvoltarea acestui oraș, dar și o echipă puternică, unita, fără orgolii – PSD Scornicești!
Pentru anul electoral 2024, avem cu toții un singur obiectiv- PSD să câștige la Scornicești!
PSD să fie sprijin pentru oamenii din Scornicești!, a transmis deputatul Iancu.