Pensionări în conducerea DIICOT Olt și SCCO Olt

239

Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt a rămas fără șeful care a condus în ultimii 19 ani unitatea de poliție specializată ce participă la misiunile procurorilor DIICOT, DNA ori DGA. De la jumătatea acestei luni, se va pensiona și șeful Biroului Teritorial Olt al Serviciului Teritorial Craiova din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

De luna trecută., unul dintre cei mai longevivi șefi din poliția olteană a ieșit la pensie. Comisarul șef Dumitru Dumitru conduce SCCO Olt din anul 2003. El va fi urmat de procurorul șef al DIICOT Olt, Alexandru Dragomir, numit pe funcție în 2019.

Cel din urmă se va pensiona începând cu data de 15 noiembrie, după ce ieri Secţia pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare. Dragomir a fost numit de către CSM la conducerea Biroului Teritorial Olt al Serviciului Teritorial Craiova din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism până în martie 2023.