Ofertă de muncă pentru educatori în Germania. Salariul depășește trei mii de euro lunar

79

O ofertă de muncă pentru români venită din partea unui angajator din Spațiul Economic European se adresează educatorilor. Cei interesați au însă la dispoziție doar câteva zile pentru a aplica la job, contractul fiind pe perioadă nedeterminată.

Agenția de recrutare JobLaborum, partener EURES Germania, împreună cu EURES TMS Italia organizează la Roma, Italia, în perioada 9-10 noiembrie, interviuri pentru selecția a 25 de persoane calificate în ocupația de educator pentru grădinițe din regiunea Bavaria, Germania.
,,Interviurile vor fi realizate direct de angajatorul german, organizația umanitară voluntară Die Johanniter. După cinci ani consecutivi în Italia, cu peste 50 de contracte de muncă încheiate cu educatori din această țară, Die Johanniter este interesat să lucreze și cu educatori din România!,, transmite angajatorul.
Cerințe de selecție: Licenţă în Psihologie (în profilul sociopsihopedagogie); Licenţă în Sociologie/Psihologie (în profilul sociopsihopedagogie); Licenţă în Știinte ale Educaţiei (Pedagogia Învăţământului Primar și Preșcolar – PIPP); Master în Știinte ale Educaţiei | Licenţă în Pedagogie | Master în Psihologie | Educator grădiniţă | Permis de conducere categoria B
Salariul oferit este de 3-20 de euro brut lunar în primele șase luni considerate etapă de integrare, iar după recunoașterea diplomei de educator/ învățător- 3459 euro brut/lună.
Nu este necesară cunoașterea limbii germane. Cei interesați pot trimite CV-ul în limba engleză la adresa de e-mail: italia@joblaborum.com indicând la linia de subiect: “EDUCATOR” ori pot lua legătura pentru detalii cu consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.
Aplicațiile trebuie trimise până la 31 octombrie.