Pompierii români, CAMPIONI MONDIALI la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă

75

Avem cei mai buni pompieri din lume: Echipa României este CAMPIOANĂ MONDIALĂ la acordarea de prim-ajutor avansat în traumă.

Echipa de prim-ajutor a ISU București – Ilfov, care a participat la prestigioasa competiție „World Rescue Challenge”, s-a clasat pe primul loc la proba de prim-ajutor, secțiunile „general” și „complex”(avansat-traumă).
5 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲 din cadrul 𝗜𝗦𝗨 𝗠𝘂𝗿𝗲𝘀̦, 𝗜𝗦𝗨 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶-𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃, 𝗜𝗦𝗨 𝗗𝗮̂𝗺𝗯𝗼𝘃𝗶𝘁̦𝗮 și 𝗜𝗦𝗨 𝗩𝗮̂𝗹𝗰𝗲𝗮 au concurat, în Luxemburg, alături de cele mai bune echipe de pompieri și paramedici din alte 15 țări (Africa de Sud, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Cehia, Franța, Germania, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Spania, SUA și Taiwan.
,,Felicitări, dragi salvatori! Ați purtat, încă o dată, drapelul țării noastre pe cele mai înalte culmi.

Locul 1 mondial pe acordarea pimului ajutor avansat in trauma, scenariu complex, si locul unu mondial pe acordarea primului ajutor avansat per ansamblu, obtinute de echipa de pompieri din Bucuresti-ISUBIF, in cadrul competitiei mondiale de descarcerare si prim ajutor la Luxembourg! Felicitari baieti! Suntem mandri de voi!,, a transmis Raed Arafat, șeful DSU.