,,Zbura“ cu 217km/h pe DE574. Polițiștii l-au oprit în apropiere de Scornicești

443

 Un vitezoman ce a depășit cu 117km/h limita de viteză de pe pe Drumul Național 65 –  European 574, a fost oprit de către oamenii legii înainte de a produce vreun eveniment nedorit. Șoferul s-a ales și cu amendă, dar și cu permisul suspendat.

A apăsat pedala de accelerație până ce a depășit două sute de km/h punând în pericol viața participanților la trafic. Este vorba despre un șofer oltean, depistat ,,zburând,, pe drumul european Slatina- Pitești,
,,În noaptea de 19/20 august 2022, în jurul orei 23:20,  polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Național 65 –  European 574, la kilometrul 66, pe sensul de mers Slatina către Pitești, în apropierea localității Scornicești, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Valea Mare, județul Olt, care a condus un autoturism cu viteza de 217 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Șoferul vitezoman s-a ales cu o amendă  în valoare de 1.450 de lei și, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.