Plaja Olt, ÎNCHISĂ azi și mâine

267

Iubitorii de plajă, relaxare și bălăceală din Slatina și împrejurimi au azi o veste proastă din partea administratorului obiectivului de agrement de pe malul Oltului: Plaja Olt este va fi închisă azi și mâine pentru curățenie.

Slătinenii care mizau zilele acestea să se răcorească la Clubul Nautic și de Agrement Plaja Olt sunt anunțați de către CSM Slatina că obiectivul este închis.

,, Pentru asigurarea standardelor de calitate și confort pe care ”Plaja Olt” le oferă vizitatorilor, azi, 27.07.2022 și mâine, 28.07.2022, obiectivul va fi închis publicului, în zilele menționate fiind desfășurate acțiuni de curățenie generală.  În acest scop, vor fi igienizate mesele, șezlongurile, nisipul, spațiile de utilizare comună, vor fi înlocuite husele saltelelor precum și alte lucrări și tratamente igienico – sanitare. Măsura este luată motivat de fluxul mare de vizitatori și temperaturile foarte crescute înregistrate până la această dată.,, anunță Bogdan Albulescu, director adjunct Clubul Sportiv Municipal Slatina, administratorul obiectivului de agrement.

Startul sezonului estival a fost dat la Slatina pe 10 iunie, la Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement de pe malul Oltului.  Programul de funcționare este în intervalul orar 9.30- 20.00, de luni până duminică. Tariful pentru adulţi este de 20 lei/zi, pentru copiii mai mici de 14 ani, cu însoţitor, de 10 lei. Închirierea unui sezlong cu umbrelă costă 10 lei.

Slatina se poate mândri cu o plajă de invidiat, unde slătinenii şi nu numai pot căpăta bronzul dorit aproape de casă, pe malul Oltului, zona de plajă fiind completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, fotbal, mini golf, teren de tenis, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Clubul Nautic Slatina fost realizat de la zero cu fonduri europene, proiectul având o valoare totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei. Suprafața amenajată este de 6,96 ha.