Președintele Oprescu: Pentru județul Olt Drumul Expres înseamnă progres și oportunități

55

Prezent la vizita premierului Ciucă și ministrului Grindeanu pe tronsonul 2 lotul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt a declarat că această investiție înseamnă tot ceea ce reprezintă investițiile în infrastructură: fluidizarea traficului și oportunități economice reale

”Am participat astăzi, alături de premierul, vicepremierul României și colegii mei din administrația locală slătineană și craioveană, la verificarea stadiului lucrărilor pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești – o investiție vitală pentru dezvoltarea regiunii noastre.
Prezența noastră arată sprijinirea necondiționată a proiectelor de anvergură dedicate creșterii calității vieții pentru cetățenii pe care-i reprezentăm și care ne-au învestit cu încredere că putem oferi siguranța unui trai mai bun!
Pus pe harta investițiilor naționale de către PSD, Drumul Expres este un astfel de proiect, care demonstrează efortul comun al administrațiilor locale, județene și centrale, care au avut, întotdeauna, responsabilitatea finanțării acestui proiect.
Ce înseamnă pentru Județul Olt Drumul Expres? Înseamnă tot ceea ce reprezintă investițiile în infrastructură: fluidizarea traficului și oportunități economice reale. Înseamnă investitori, care știu că s-a terminat cu traficul infernal în Balș, la ore de vârf. Înseamnă două centuri ocolitoare ale orașului Balș și Municipiului Slatina. Înseamnă drumuri mai bune pentru cetățenii, care tranzitează, în condiții de siguranță, aceste zone. Înseamnă progres și oportunități!,, a declarat Oprescu.