Casieriile Companiei de Apă Olt, ÎNCHISE mâine, de Ziua Gospodarului

46

Toate casieriile Companiei de Apă Olt vor fi închise miercuri, 20 iulie, de Ziua Gospodarului, anunță principalul operator al județului în domeniul apă, canal și epurarea apei uzate. Echipele de intervenție vor fi pregătite la nevoie, asigurând permanența.

CAO anunță că mâine, de Sf. Ilie, va avea închise toate casieriile, ziua fiind una specială pentru angajații companiei și cei care lucrează în serviciile publice de alimentare cu apă, aceștia beneficiind de zi liberă cu ocazia Zilei Gospodarului.

Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile sau prin celelalte modalități de plată- detalii:

,,Compania de Apă Olt asigură, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat- 0249.423.419 sau pagina de Facebook a Companiei de Apă Olt,, anunță compania.