SPARGERE la Postul de Poliție Priseaca. Hoții care au sustras mai multe obiecte și documente, ARESTAȚI

233

Doi bărbați de 27 și 46 de ani sunt bănuiți că sunt cei care au spart sediul Poliției Priseaca. Hoții au intrat prin efracție în sediul Postului de Poliție Comunal asigurat cu grilaje, de unde au sustras mai multe obiecte și documente. IPJ Olt transmite că suspecții au fost arestați preventiv, fără a preciza dacă obiectele sustrase au fost sau nu recuperate.

În urmă cu mai bine de o săptămână, în duminica de pe 26 iunie, oamenii legii de la Secția nr. 8 Poliție Rurală Perieți și-au anunțat superiorii că au găsit Postul de Poliție Comunal Priseaca spart. Potrivit IPJ Olt, ,,în noaptea de 25/26 iunie, în intervalul orar 22:30 – 03.00, perioadă în care polițiștii s-au aflat în desfășurarea activităților specifice de serviciu, pe raza de competență, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în sediul Postului de Poliție Priseaca, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și înscrisuri. Menționăm faptul că, la data de 25 iunie, ora 22.30, Postul de Poliție a fost a închis și asigurat inclusiv cu grilaje metalice, la plecarea agenților de poliție în desfășurarea atribuțiilor de serviciu,,. 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și sustragere sau distrugere de obiecte și înscrisuri, aflat în directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. A doua zi au fost identificați doi bărbați, cu vârstele de 27 și 46 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei, aceștia fiind reținuți în arestul IPJ Olt.
Pe 28 iunie, Judecătoria Slatina a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina și a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de cei doi bărbați, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
,,În prezent, se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii de măsuri legale.,, mai transmite IPJ Olt.