Peste 1500 de posturi scoase la concurs la Pompieri

429

Peste 1.500 de posturi au fost scoase la concurs de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Se caută șoferi, ofițeri și subofițeri la resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că scoate la concurs peste 1.500 de posturi, cele mai multe de șoferi. De asemenea, se caută și ofițeri și subofițeri la resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT

Din totalul posturilor scoase la concurs, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secretariat și centrul operațional.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov, la secțiunea Carieră. (sursa: antena3.ro)