Irlandezii angajează 20 de români pentru îngrijirea persoanelor

75

O firmă de recrutare din Irlanda caută în România prin intermediul rețelei Eures îngrijitori persoane. Contractul este pe perioadă nedeterminată.

De 20 de români are nevoie un angajator irlandez care să asiste persoanele internate în centre de asistență în timpul activităților zilnice (hrănire, igiena personală), utilizarea echipamentului pentru mutarea pacienților, ajutor la curățenia casei/ salonului pacientului, măsurarea tensiunii arteriale/temperaturii, conversație cu pacienții, participarea la întâlnirile cu personalul medical de specialitate, ajutor acordat asistentelor medicale/restului personalului dacă e cazul, întocmirea de rapoarte către superiori și observarea oricărei schimbări importante în starea pacientului. Cei interesați trebuie să aibă calificare, 1 an experiență și să cunoască limba engleză -nivel mediu.

Salariul oferit este de  11-13 euro/oră brut. Alte beneficii: chirie plătită maxim 3 luni, 20 de zile concediu anual, salariu în funcție de experiență, masa oferită în timpul serviciului, parcare gratuită, ajutor la găsirea cazării, decontare medicamentație personală, plata sărbătorilor legale, timp liber plătit acordat în cazul turelor de noapte, locație în apropiere de școli, centre de agrement și de domeniu forestier. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă.

Oltenii interesați trebuie să aplice la job până la data de 31 iulie, fie prin CV în limba engleză trimis la fdumitru@servisource.ie și pentru monitorizare la isabela.dobrescu.tr@anofm.gov.ro, fie luând legătura pentru ajutor cu consilierul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Azi, prin intermediul Eures, angajatori din mai multe țări din Spațiul Economic European oferă românilor 451 de locuri de muncă. Detalii: EURES Romania (anofm.ro)