Italienii caută șoferi de autobuz români pentru liniile periferice din Roma

125

O firmă italiană ce furnizează serviciu de transport public rutier caută în România, prin intermediul Serviciului Eures, șoferi de autobuz. Contractul de muncă este permanent.

Oltenii care se află în căutarea unui loc de muncă peste hotare au o ofertă venită din partea unei firme italiene de transport public  în principal pentru liniile periferice ale orașului metropolitan Roma. Italienii caută prin intermediul Serviciului Eures 10 șoferi de autobuz, cu contract de muncă permanent. Data limită pentru aplicare este 1 iulie. Cei care nu apelează la ajutorul consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt în vederea aplicării la jb și vor să se înscrie singuri, trebuie să se înregistreze pe Platforma EURES-TMS. CV-ul inserat trebuie să fie scris în limba engleză și COMPLETAT în toate câmpurile. E-mailul poate fi trimis la https://euresmobility.anpal.gov.it/…/jobmobility… (la Matia Marogna) pentru a primi instrucțiuni suplimentare.
,,Vă rugăm să rețineți: pentru selecție vor fi contactați doar candidații înscriși, cu un CV complet și care răspund cerințelor.,, anunță Eures România.

Prin serviciul Eures, românii au 475 de oferte de muncă de la angajatori din Spațiul Economic European, din: Germania, Polonia, Belgia, Olanda, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Norvegia și Malta.