Pas greșit al fotbaliștilor slătineni în drumul spre Liga a II-a

35

CSM Slatina a terminat la egalitate meciul tur al barajului pentru promovare în Liga a II, disputant pe teren propriu cu Odorheiu Secuiesc. Antrenorul fotbaliștilor slătineni a pus rezultatul nemulțumitor pe seama caniculei. Promovarea se va decide pe 8 iunie, în deplasare.

Speranțele slătinenilor de a promova în Liga a II-a sunt pe jumătate spulberate în urma meciului din această după-amiază când au terminat, pe teren propriu, întâlnirea tur de la barajul cu Odorheiu Secuiesc, scor 0-0.temperatura extreme de mare din termometre a făcut ca jocul ambelor echipe să fie, cel puțin în prima repriză, unul apatic, lipsit de spectacol și de ocazii clare de joc. Situația s-a mai schimbat în repriza secundă cant fotbaliștii lui Ovidiu Burcă au forțat deschiderea scorului, prin Necșulescu și Neicu. Atacurile jucătorilor slătineni au fost response însă de apărarea echipei din Odorheiu Secuiesc care au făcut tot posibilul să nu primească gol. În urma acestui rezultat, prima șansă de calificare aparșin echipei adversare. Este sufficient un rezultat la limită pentru ca jucătorii de la CSM Slatina să rateze obiectivul pentru acest sezon competițional.

Ovidiu Burcă a susținut că nu se poate vorbi de pierderea calificării pentru că în astfel de meciuri, șansele se joacă până în ultimul minut al meciului retur. În plus, el și-a exprimat speranța că jucătorii săi vor fi mai atenți la finalizare, mai inspirați, mai lucizi și mai calmi.