Vizită la nivel înalt la Batalionul 1 Instrucție Caracal. Președintele și premierul vor fi însoțiți de primul ministru al Portugaliei

1429

Alertă mare printre polițiștii olteni. Ei trebuie să pregătească fără cusur vizita președintelui Klaus Iohannis la Caracal. Șeful statului va vizita mâine, începând cu ora 14.00, împreună cu prim-ministrul Nicolae Ciucă și premierul republicii Portugheze, Batalionul 1 Instrucție din municipiu. Aici sunt prezenți de ceva timp peste 300 de militari portughezi. O parte dintre ei au participat și  la evenimentul sportiv organizat de Rotary în urmă cu aproape două săptămâni.

Administrația Prezidențială anunță faptul că mâine, începând cu ora 14.00, șeful statului Klaus Iohannis, însoțit de premierul Nicolae Ciucă și primul ministru al Republicii Portugheze, António Costa, va efectua o vizită la Batalionul 1 Instrucție de la Caracal. Aici se vor întâlni cu cei aproximativ 300 de militari portughezi care se pregătesc la unitatea militară din Caracal, dar și cu personalul militar românesc din cadrul acesteia. Înalții demnitari vor susține alocuțiuni și se vor informa de la fața locului cu privire la progamul de pregătire al soldaților români și portughezi.

O parte dintre soldații portughezi au participat, în urmă cu aproape două săptămâni, la competiția sportivă organizată de Rotary, obținând majoritatea premiilor puse în joc la cele două curse-cros și semimaraton, pe segmentele de vârstă de până la 39 ani.

P